Nieuws

Activiteiten voor Jonge Mantelzorgers

In de komende zomerperiode organiseert de Werkgroep voor Jonge Mantelzorgers (JMZ), onderdeel van het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Fundament, wederom leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar en voor jongeren vanaf groep 8 tot 18 jaar.

De Werkgroep JMZ  vindt het belangrijk dat voor zowel kinderen in de basisschoolleeftijd als voor kinderen die naar het voorgezet onderwijs gaan passende activiteiten georganiseerd worden.

Daarom zal er op woensdagmiddag 19 juli een leuke activiteit georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. Deze activiteit is nog in voorbereiding (nadere informatie volgt), maar kinderen kunnen hun belangstelling alvast kenbaar maken en zullen dan op de hoogte worden gebracht van het uiteindelijke programma.

Op zaterdag 22 juli vindt het Fields of Joy Festival op het Hulsbeek in Oldenzaal plaats. Een superleuk festival voor jong en oud.

De werkgroep hoopt om hier met een groep jongeren een ontzettende leuke dag te beleven met gave bands, lekker eten en veel lol. Tijdstippen van vertrek hier naar toe en het huiswaarts gaan worden nader bepaalt.

Ben jij òf ken je een Jonge mantelzorger en heb je belangstelling voor één van de bovengenoemde activiteiten? Geef je dan snel op.

Voor de activiteit Fields of Joy wordt een eigen bijdrage gevraagd van 5 euro.

Informatie en of aanmelding kan via het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Fundament in de Muchte, Vlasakker 2 te Losser, tel. 053-5369400/email info@stichtingfundament.nl.

Hier kunt u ook terecht voor nadere informatie en contact met de consulent voor Jonge mantelzorgers Monique Torn.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid