Nieuws

Activiteiten voor Jonge Mantelzorgers

Op 19 juli en 22 juli aanstaande organiseert de Werkgroep voor Jonge Mantelzorgers (JMZ), onderdeel van het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Fundament, wederom leuke activiteiten voor de basisschool leerlingen en middelbare school leerlingen/studenten t/m 18 jaar. De Werkgroep JMZ  vindt het belangrijk dat voor zowel kinderen in de basisschoolleeftijd als voor kinderen die naar het voorgezet onderwijs gaan passende activiteiten georganiseerd worden.

Fields of Joy Festival

Op woensdagmiddag 19 juli vanaf 15:00 is er een activiteit georganiseerd voor de basisschool leerlingen bij Klein Afrika. Op zaterdag 22 juli gaan de JMZers van de middelbare school en/of studenten richting vindt het Fields of Joy Festival op het Hulsbeek. Een superleuk festival voor jong en oud. De werkgroep hoopt om hier met een groep jongeren een ontzettende leuke dag te beleven.

Jonge mantelzorger

Ben jij òf ken je een Jonge mantelzorger en heb je belangstelling voor één van de bovengenoemde activiteiten? Geef je dan snel op. Voor de activiteit Fields of Joy wordt een eigen bijdrage gevraagd van 5 euro. Informatie en of aanmelding kan via het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Fundament in de Muchte, Vlasakker 2 te Losser, tel. 053-5369400/email d.bijen@stichtingfundament.nl.  Hier kunt u ook terecht voor nadere informatie en contact met de consulent voor Jonge mantelzorgers

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid