Nieuws

Auto verlaat plaats ongeval na aanrijding bejaarde vrouw

Op 17 oktober 2017, omstreeks 10:15 uur, heeft er aan de Lutterstraat in Losser thv zorggroep Sint Maarten, een aanrijding plaats gevonden tussen een bedrijfswagen en een fietser.

"Hierbij is een vrouw van 82 jaar oud van de fiets gereden. De persoon die de vrouw heeft aangereden heeft zich in eerste instantie wel gemeld bij de 82 jarige vrouw maar heeft vermoedelijk valse gegevens achtergelaten" laat de politie weten.

"Van de aanrijding zijn verschillende mensen getuige geweest. Zo is de 82 jarige vrouw bijvoorbeeld geholpen door een onbekend gebleven man en vrouw. De 82 jarige vrouw heeft door de aanrijding letsel in haar gezicht opgelopen".

Verlaten plaats ongeval. Getuigen gezocht

"Wij zijn op zoek naar alle getuigen en vragen je contact op te nemen met de politie als je hier meer over weet. Dit kan via een Persoonlijk Bericht op Facebook of via 0900-8844" aldus de politie.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.