Nieuws

BAM! Twee miljoen!

BAM! Vandaag ging Hallo Losser door de geluidsbarrière. Dé nieuwssite van Losser is twee miljoen keer bekeken. Doe mee met ons team van 25 Losserse redacteuren, want we zijn nog láng niet klaar!

 

BAM! Vandaag ging Hallo Losser door de geluidsbarrière. Gestart op 1 April 2015 en vandaag, op 12 November 2017, is dé nieuwssite van Losser voor de twee miljoenste keer bekeken.

Losser heeft 22.000 inwoners. Die hebben in de afgelopen 2,5 jaar állemaal, van baby tot bejaarde, meer dan 90 keer informatie gevonden op Hallo Losser.

TROTS team van Lossernaren

En daar zijn we TROTS op. Want dat betekent dat het ons lukt om ons team van 25 redacteuren te doen wat we willen doen. Losser informatie geven over Losser. Mooie initiatieven in de spotlights zetten. En daardoor bijdragen aan verbinding in onze prachtige gemeente.

Nog lang niet klaar

We zijn nog lang niet klaar met ontwikkelen. In 2018 gaan we een volgende stap maken. Met een mooie serie over de Gemeenteraadsverkiezingen, met meer Losserse sport en door samenwerking met de welzijnspartijen in onze gemeente.

Ambitie om mee te doen? U bent welkom!

We gaan ons team daarvoor uitbreiden. Wilt u ook bijdragen aan de website van Losser vóór Losser? Mooie artikelen schrijven over dingen die u zelf interessant vindt, in samenwerking met een professioneel team redacteuren? Op een plek die 50.000 keer per maand bekeken wordt? Weet dan dat u welkom bent bij ons. Meld u aan via info@hallolosser.nl of via onze facebookpagina. Check in ieder geval ook de vacature voor een sportredacteur die komende maandag verschijnt!

Dank adverteerders

Wat ons rest is het bedanken van al onze adverteerders, zonder wie Hallo Losser niet mogelijk is. Ook daar geldt: nieuwe adverteerders zijn welkom, u ondersteunt de gemeenschap er mee én komt iedere maand 50.000 keer onder de aandacht.

Wij heffen een glas wijn en stropen morgen weer onze mouwen op. Om nieuws te brengen van Losser vóór Losser. Wanneer komt u in beeld?

Team Hallo Losser: Ingrid, Han, Harry, Brandon, Karin, Peter, Stineke, Wouter, Han, Sietse, Jevina, Rob, Rick, Denise, Angelique, Nienke, Astrid, Johan, dr. Bob, Bert,Catherina, Inge, Leroy, Niels en Wibo

afbeelding van Wibo Haverkate

Door: Wibo Haverkate

Wibo Haverkate (1972) draagt zorg voor de organisatie van Hallo Losser, is ambassadeur van het venster Welzijn en is bestuurslid. Hij is daarnaast deskundige op het vlak van Organiseren zonder Hiërarchie en eigenaar van een organisatieadviesbureau.