Nieuws

Blacklight Volleybaltoernooi in de Fakkel

Op 3 november vindt er een Blacklight Volleybaltoernooi plaats. Het toenooi is voor mensen vanaf 18 jaar en zal om 19:00 uur beginnen in de Fakkel.

Organisatie

Het toernooi wordt georganiseerd door Ellen Keur, Michelle Perik en Colja Heerink. Zij waren ook de organisatie van het 50- jarig jubileum toernooi van Volley’68 waar maar liefst 20 teams aan meededen.

Stratenvolleybal

Enkele jaren geleden werd er het stratenvolleybaltoernooi georganiseerd, helaas is dit jarenlang van de baan geweest door steeds minder aanmeldingen. Toch bleek tijdens het jubileumtoernooi dat Losser nog steeds graag volleybalt en daarom is er besloten om ook een blacklightvolleybaltoernooi te organiseren. Colja deed al jaren mee in Zwolle op de CALO (sportopleiding) en dit was ieder jaar zo’n succes dat dit ook naar Losser gehaald moest worden.

Recreatie en prestatie

Om het toernooi toegankelijk te houden voor iedereen is er besloten om met een recreatie- en een prestatiepoule te werken. Bij de recreatiepoule mogen er maximaal 2 NeVoBo-spelers in het veld staan. Meer dan 16 teams kan de organisatie niet kwijt, dit om de teams zo weinig mogelijk te laten wachten.

Inschrijven kan tot en met zaterdag 13 oktober. Inschrijfgeld is 30 euro per team.

Blacklightvolleybal

De zaal wordt geheel donker gemaakt, alleen de ballen, de netten en de lijnen zullen oplichten door de neon lampen. Ook de spelers zelf kunnen natuurlijk prachtige effecten creëren door middel van fluoriserende kleding, markeerstiften of spuitverf in neonkleur. Naderhand zal er nog een afterparty zijn in de kantine met een DJ.

Teams die zich willen opgeven kunnen dat doen via blacklightvolley68@gmail.com onder vermelding van teamnaam en ‘recreatie’ of ‘prestatie’.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.