Nieuws

Café Dinkelbrug 2.0

De opening van een oude bekende afgelopen vrijdag 24 augustus

Overnemen

Na anderhalf jaar hard werken is het zover, de opening van café Dinkelbrug. Alexander Posthumus vertelt dat hij er als kleine jongen vaak langs is gefietst en toen al zei dat hij ooit het café zou overnemen. Dit is nu dus een feit. Vrijdag avond zijn er flink wat bezoekers om het mooi gerenoveerde café te bezoeken. Bij binnenkomst al vriendelijk begroet met een glaasje bubbels. Als snel zijn er tafels vol met cadeaus en mooie bloemen. Vele felicitaties worden door Olga en Alex in ontvangst genomen en ze glimmen van trots.



Lang lint

Dan volgt de officiële opening. Dit is een primeur voor Jan Riesewijk. Hij is al vaak uitgenodigd als BL-er voor openingen, een café opening was er nog niet bij. De zaal is gelukkig goed opgeknapt volgens hem. De mooi bar is intact gebleven maar de zaal is nu opgepimpt tot Dinkelbrug 2.0. Een plek van goede herinneringen dat nu weer een plek is geworden om mooie herinneringen te maken. Een zaal voor zo’n 80 gasten is er klaar voor.



Jan was er van uitgegaan dat hij het lint door mocht knippen. Welk lint, was de vraag van Alexander. Dus Jan heeft zelf een lint meegenomen. Een flink lint dat door de hele zaal past. Aan elk uiteinde staan Olga en Alexander. Jan geeft als toelichting als je een café opent “zee mekaar toch niet vaak meer, en kuj der noe vast an wennen”. Dan wordt het lint doorgeknipt en kan het openingsfeest nog lang doorgaan. Ze zijn elke zondag geopend van 10:00 -17:00 uur.

Voor meer informatie neem contact op met:

Alexander Posthumus 0610850959

                                    053-5748569

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid