Nieuws

Carnavals optocht Losserhof

Na enkele jaren is het weer zover! Een carnavalsoptocht op de LosserHof! Op vrijdag 22 februari a.s. vanaf 14.11 uur zal de vrolijke stoet over de LosserHof trekken. Voor wie een kijkje wil nemen: de optocht is voor iedereen toegankelijk.

Prins Abraham en Adjudant Jermaine

Het Opkikkerdorp is er helemaal klaar voor. De tuinen op het terrein van de LosserHof zijn al feestelijk versierd. De deelnemers aan de optocht stellen zich op op de grote parkeerplaats P1 tussen 13.30-14.00 uur en worden natuurlijk gejureerd. Om precies 14.11 uur geven de nieuwe hoogheden van CV de Opkikkers, Prins Abraham en Adjudant Jermaine, samen met onze bestuurder Annamiek van Dalen het startschot.

Veel deelnemers

Niet alleen lopen er bewoners en medewerkers van de LosserHof mee in de optocht. Ook vanuit carnavalsverenigingen en scholen zijn er deelnemers. Kleine en grote wagens, maar ook loopgroepen en eenlingen doen mee. Voor de winnaars zal er een ludieke prijs klaarliggen.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.