Nieuws

Concordia Overdinkel organiseert een internationale jeugdslagwerk avond

Op zaterdag avond 9 juni zal muziekvereniging Concordia een internationale jeugdslagwerk avond organiseren. Aan deze avond zullen verschillende jeugdslagwerk groepen mee doen uit Nederland en Duitsland.

Deelnemende slagwerkkorpsen zijn EVC uit Enschede, Excelsior uit Losser, Drumline klangfabrike uit Lohne (Dld) en organiserende vereniging Concordia uit Overdinkel.

Alle korpsen zullen hun 5 beste, leukste of meest aansprekende nummers ten gehore brengen en aan het eind zullen ze gezamenlijk nog een nummer drummen, kortom het belooft een mooie muzikale avond te worden.

Het evenement wordt gehouden op zaterdag avond 9 juniom 19:00 uur in ‘t Muziekhoes van muziekvereniging Concordia aan de Hoofdstraat 66a in Overdinkel. De toegang is gratis.
Kijk voor meer informatie op www.concordia-overdinkel.nl.

Concordia Overdinkel organiseert een internationale jeugdslagwerk avond

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.