Nieuws

Definitieve lijst D66 Losser bekend

Leden stemmen Wildschut en Van Eldijk omhoog De definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van D66 Losser is bekend geworden.

Andere plek

De Losserse leden van D66 hebben twee kandidaten naar een hogere plek gestemd. Zowel Marcel Wildschut als Bas van Eldijk vinden zichzelf terug op een andere plek dan op de concept kandidatenlijst.Huidig wethouder en oud-commissielid stijgen Marcel Wildschut, huidig wethouder voor D66 Losser, stijgt van plek 5 naar plek 4. Oud-commissielid Bas van Eldijk stijgt maar liefst 2 plekken: hij is niet langer nummer 8 van de lijst, maar vindt zichzelf nu terug op een 6e plek.

Mooie mix

Enthousiast Lijsttrekker Jaimi van Essen is trots op de lijst: ‘Het is een mooie mix geworden. Op de lijst staan zowel mensen met behoorlijk wat politieke ervaring als ook enkele nieuwe gezichten. Ook zie ik een mooie spreiding over de dorpen van onze gemeente. Een mooi team om mee aan de slag te gaan!’Definitieve lijstDe definitieve lijst is als volgt:1. Jaimi van Essen (lijsttrekker) 2. Ronald Ringenoldus3. Jolanda Wildschut-Lubben4. Marcel Wildschut5. Henriëtte Hogebrink6. Bas van Eldijk7. Géraar de Jong8. Peter de Vries9. Kilan van Essen

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid