Nieuws

Diner voor vrijwilligers voedselbank

Zaterdag 17 december waren de vrijwilligers van de voedselbank en de vrijwilligers die Ferdie de Boer helpen om zijn oude metalen in te zamelen uitgenodigd voor een diner in het wok restaurant de Orchidee in Losser.

Inzamelacties

De voorzitter van de voedselbank, Jos in het Veld, opende de avond. In zijn toespraak, waarin hij alle vrijwilligers bedankte voor hun inzet het afgelopen jaar, gaf hij ook aan wat er de laatste twee weekenden met ophaalacties bij verschillende supermarkten en RTV Oost is geschonken. Dat waren in totaal maar liefst 110 kratten met voedsel en een bedrag van 396.45 euro. En de inzamelacties lopen nog door.

Ferdie de Boer

Ferdie de Boer sponsort de voedselbank ook met de opbrengst van ingezamelde oude metalen. Daarnaast maakt hij een gebaar van waardering naar de vrijwilligers van de voedselbank en zijn vrijwilligers door ze een diner bij de Orchidee aan te bieden. Het was er gezellig druk en de stemming was prima. Merel Gerritsen van Merel Events zorgde met haar mooie liedjes voor een fantastische sfeer.

In de bloemetjes

Drie dames werden aan het einde van de avond in de bloemetjes gezet voor hun inspanning. De bloemen gingen naar Tiny de Boer, Min-a van de Orchidee en Merel Gerrits. Naast dit diner was er zondagmiddag 18 december ook een diner georganiseerd voor de mensen die noodzakelijker wijs een beroep op de voedselbank moeten doen. Dit was in besloten kring. En niet vergeten. Je oude metalen kun je kwijt in de container van Ferdie aan de Nijverheidstraat in Losser.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.