Nieuws

Dirk Scheele weer in Losser

Kinderpopster Dirk Scheele toert al 15 jaar met zijn vrolijke kinderliedjes langs theaters en poppodia in Nederland en België. In zijn liedjes gebruikt hij diverse muziekstijlen als rock & roll, blues-, pop-, dance-, klassiek en wereldmuziek in een eigen herkenbare stijl, die hij vertaalt naar het niveau van de kinderen.

In zijn theatervoorstellingen brengt Dirk de kinderen op speelse wijze liefde voor muziek bij. Hij speelt naast z’n favoriete instrument de gitaar ook diverse andere instrumenten, maar maakt ook muziek met bestek, sleutelbossen, gereedschap en speelgoed! Elk liedje is een klein theaterstuk en alle kinderen in de zaal mogen volop meedoen. Eén groot kinderfeest!

Dirk Scheele is momenteel dagelijks te zien op Nickelodeon met een televisieserie.
Ooit begonnen als muziektherapeut voor verstandelijk gehandicapte kinderen. Voor hen schreef hij zijn eerste kinderliedjes. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Daarom maakte Dirk de overstap naar het theater. Het werd een enorm succes!

Op zondagmiddag 5 juli komt Dirk met zijn voorstelling ‘Op vakantie met Dirk Scheele’ naar het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende liedjes van Dirk.

Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt popconcert ! De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. een kinderboerderij, in hoge bergen en verre landen en ontmoeten daar dolfijnen.

Natuurlijk wordt er ook volop muziek gemaakt. Samen met de kinderen formeert Dirk een heuse rockband en zelfs een echt klassiek orkest. Maar het blijkt dat er ook gewoon muziek gemaakt kan worden met de coole rits van je jas. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak!'

Kortom een echt actief meedoe-liedjes-popconcert voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar.
Kaarten à € 7,50 zijn in de in de voorverkoop online te bestellen op www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl, of à € 8,50 aan de kassa van het theater. (Ouder of begeleider is gratis).
Aanvang voorstelling: 14.30 uur. Kassa aan het theater open: 14.00 uur.

afbeelding van Jack Scholtens

Door: Jack Scholtens

Jack Scholtens is werkzaam in verzorgingshuis Maartens-Stede in Losser en is bestuurslid van de Historische Kring Losser.