Nieuws

Domijn in Losser verhuist naar Kulturhus

Bezoekers met afspraak zijn nog sneller geholpen

Met en zonder afspraak

Vanaf maandag 5 februari krijgt woningcorporatie Domijn haar plek in het Kulturhus aan het Raadhuisplein 1 in Losser. Hier krijgt de corporatie een baliefunctie. Bezoekers van Domijn kunnen van maandag tot en met vrijdag binnenlopen van 08.30 uur tot 13.00 uur, met en zonder afspraak. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kan men terecht op afspraak. Door meer op afspraak te werken, kunnen de medewerkers van Domijn snellere en vollediger hulp bieden.

Domijn gaat ook naar haar huurders toe

Voor huurders die slecht ter been zijn of door een andere reden niet naar het Kulturhus kunnen komen,  is het mogelijk om thuis of ergens in de wijk een afspraak te maken met een medewerker. Dit kan ook als de huurder het prettiger vindt om in een vertrouwde omgeving af te spreken.

Hart van Losser

Het Kulturhus, in het hart van het dorp, is bedoeld om mensen en partijen in Losser te verbinden. Een plek waar men elkaar ontmoet en meer wordt gedeeld dan alleen de voordeur. Voor Domijn is het een mooie centrale plek waar mensen makkelijk even kunnen binnenlopen. De corporatie heeft ook voor deze locatie gekozen, vanwege de korte lijnen met andere partners, zoals Zorgloket en Politie, die ook in het Kulturhus zitten.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid