Nieuws

Een duofiets voor De Lutte

Op zaterdag 21 april organiseert St. Dorpsbelangen een middag waarop mensen de nieuwe duofiets kunnen bekijken en ook een proefritje kunnen maken. Tussen 13.30 uur en 15.00 uur is in het centrum van De Lutte (schoolplein) te mogelijkheid om een proefrit te maken!

Op initiatief van de St. Dorpsbelangen heeft de Lutte vanaf dit voorjaar een elektrisch aangedreven duo-fiets. De aanschaf van deze fiets is mogelijk gemaakt door de Stichting Puck Berhag, HUKA en Zwiep rijwielhandel.

Kun je niet meer zelfstandig fietsen, maar wilt je toch mooie fietstochten door de omgeving van De Lutte maken, dan is deze duofiets iets voor jou! Samen met een fietsmaatje kun je prachtige tochten maken. Heb je geen fietsmaatje dan zijn er enkele vrijwilligers beschikbaar!

Je kunt de fiets lenen van maandag tot en met vrijdag:

  • van 9.30 uur tot 12.30 uur 
  • van 13.00 uur tot 16.30 uur 
  • van 9.30 uur tot 16.30 uur

Wil je de fiets in het weekend gebruiken, neem dan, in de week voorafgaand aan dit weekend, contact op met het Dorpshoes. Er wordt dan gekeken of er iets geregeld kan worden. Voor het gebruik van deze duofiets wordt een vrije gift gevraagd.

Heb je interesse en wil je de fiets reserveren, bel dan naar het Dorpshoes Erve Boerrigter, tel. 0541-552009 of stuur een mail naar gea@dorpshoes.nl.

Voor meer informatie en de gebruikersafspraken en -voorwaarden zie: www.dorpshoes.nl.


 


 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid