Nieuws

Eddy Oude Voshaar: Toen geluk nog gewoon was

De Lossernaar Eddy Oude Voshaar leest voor uit eigen werk tijdens de Oldtimershow op de Steenfabriek de Werklust in Losser. De organisatie had hem uitgenodigd om zijn net uitgegeven boek “Toen geluk nog gewoon was” te promoten.

De Lossernaar Eddy Oude Voshaar leest voor uit eigen werk tijdens de Oldtimershow op de Steenfabriek de Werklust in Losser. De organisatie had hem uitgenodigd om zijn net uitgegeven boek, “Toen geluk nog gewoon was.” te promoten.De op de Oldtimershow aanwezige presentatrice Mia Smolt (Leonie Peters) interviewde hem voor het radioprogramma “Moeders wil is wet.”

Eddy gaf hier graag gehoor aan omdat de dag in het teken stond van de jaren 50, de tijd waarin zijn verhalen zich afspelen in de volksbuurt ’t Rot te Losser.

Bezet.

Hij las het verhaal “Bezet.” voor uit zijn boek. Een broer van Eddy had bij wijze van grap een glas water in de mond van zijn slapende vader gegoten en sloot zich uit angst voor represailles op in het toilet.

Facebook.

De 400 door Eddy uitgegeven boeken zijn bijna allemaal verkocht. “Het idee om een boek uit te geven over mijn verhalen is ontstaan nadat ik enkele verhalen op Facebook had gezet. Ik kreeg daar zulke positieve reactie op en mensen adviseerden mij om het in boekvorm uit te geven. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb en ik heb nog genoeg materiaal om een tweede boek uit te geven” aldus Eddy Oude Voshaar.

De Lossernaar Eddy Oude Voshaar leest voor uit eigen werk tijdens de Oldtimershow op de Steenfabriek de Werklust in Losser. De organisatie had hem uitgenodigd om zijn net uitgegeven boek, “Toen geluk nog gewoon was.” te promoten.

RTV Losser.

Hennie Nijhof van RTV Losser maakte de volgende videoreportage voor Hallo Losser:

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.