Nieuws

Eensgezindheid brengt klucht in drie bedrijven

In november 2018 komt Lena Hopsasa weer naar Overdinkel met ''Die dekselse Lena Hopsasa''.Deze klucht in 3 bedrijven is geschreven door J.E.G. Ruiter en wordt gespeeld door de leden van de Chr. toneelvereniging Eensgezindheid,

Uitvoeringen

De uitvoeringen staan gepland voor vrijdag 9, zaterdag 10, vrijdag 16, zaterdag 17, vrijdag 23 en zaterdag 24 november. Daarnaast is er op zaterdagmiddag 24 november nog een matineevoorstelling. Dit is een besloten voorstelling, speciaal voor mensen die om medische/lichamelijke redenen, niet in staat zijn om naar een reguliere avondvoorstelling te komen. Deze middag wordt hen aangeboden door de leden van de Chr. toneelvereniging Eensgezindheid.

Verhaallijn

Waar gaat het toneelstuk over? Oom Geert is jarig en krijgt zijn familie op bezoek. Helaas komen zij eigenlijk niet voor oom Geert maar meer om te kijken of er niets te halen valt. Maar hierbij hebben ze geen rekening gehouden met de vriendin van oom Geert, Lena Hopsasa.

Op de website www.eensgezindheidoverdinkel.nl kunt u foto’s zien van de voorstelling van 2005. Door een vernieuwde cast zal het toch een heel andere voorstelling worden.

Kaarten voorstelling

Dit kan door vanaf maandagmiddag 22 oktober 15.00uur te bellen met de reserveerlijn 0638-717345. Deze eerste verkoopdag is de lijn open van 15.00 tot ongeveer 20.00 uur. Op alle overige dagen alleen tussen 18.00 en 20.00uur. Mocht u kaartjes willen reserveren, is het wellicht handig om meerdere data in overweging te nemen.

Mocht de door u gewenste avond met plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen de dames samen met u hun best doen om u te helpen aan kaartjes voor een andere avond. Dit zodat iedereen die belt, tevreden gesteld gaat worden. Ervaring uit het verleden leert dat een aantal avonden sneller lopen dan andere avonden.

Omdat Eensgezindheid van mening is dat de voorstellingen voor iedereen betaalbaar moet zijn, houdt de toneelvereniging de toegangsprijzen laag. 

Verloting en gehaktballen

De voorstellingen worden zoals gewoonlijk gegeven in het verenigingsgebouw, hoofdstraat 147 te Overdinkel. De zaal gaat open om 19.00uur en het doek om 20.00uur. Gereserveerde kaarten liggen dan klaar voor de kassa. Heeft u acht kaarten of meer besteld dan word u verzocht om deze vooraf te komen halen bij de vereniging op vrijdag 26 oktober tussen 19.00 en 19.30uur. I

n de pauze is er weer de gebruikelijke verloting. Dit geld wordt o.a. gebruikt om de middagmatinee van 24 november te financieren. Na afloop van de voorstellingen kunt nog rustig napraten en naborrelen en genieten van de alom bekende gehaktballen.

Mocht u nog meer informatie willen, over de voorstellingen, dan kan dat via eensgezindheid@hotmail.com.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.