Nieuws

Eerste lustrum voor Het Zentrum Losser

Het Zentrum, de maatschap van natuurgeneeskundigen met de bijbehorende cadeauwinkel viert op dinsdag 12 december haar eerste lustrum. Dan bestaat Het Zentrum precies vijf jaar in Losser. Reden voor de natuurgeneeskundigen voor een aftrap van vele acties voor klanten in de hele maand december.

Het Zentrum met twee natuurgeneeskundige praktijken MaHar en Energy&Stones in één pand en daarbij een cadeauwinkel, groeide uit tot een veelomvattende maatschap voor natuurgeneeskundige behandelingen en een  geaccrediteerd opleidingsinstituut.

Binnen Het Zentrum worden HBO-geaccrediteerde opleidingen gegeven voor therapeuten, de beroepsopleiding E.E.N, PsBK en op een later moment ook MBK-studies, nascholing, bijscholingsdagen voor therapeuten. Er zijn regelmatig lezingen, cursussen (Pad van de Chakra’s) en workshops voor de persoonlijke ontwikkeling; Munay Ki en Nusta's, maar ook creatieve zoals met haken, oceandrum en glassieraden maken.

Trainingen voor groepen

Er zijn cursussen en trainingen voor groepen op het gebied van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, meditatiegroepen voor vrouwen, mannen, yoga, maandelijkse ontmoetingsbijeenkomsten van de Vrouwencirkel. Het voedingsprogramma 3Care is een nieuw en belangrijk onderdeel. Verder worden er zalen verhuurd voor groepen die zelf vergaderingen of cursussen hebben.

Cadeauzaak

De winkel is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een cadeauzaak met vele fairtrade producten, zoals kleding, sieraden en beelden die alle op een eerlijke wijze in kleine ateliers worden gemaakt, spirituele cadeaus en de producten die horen bij het exclusieve dealerschap van o.a. Lampe Berger, iPuro, Moeders Geuren, Intaro en de Groene Linde.

De natuurgeneeskundigen Bernadette Klumper (Energy & Stones) en Brigitte Berkhout (MaHar) voelen zich erg thuis in de Losserse Brinkstraat. "Een geweldig leuke straat in het centrum van het dorp, waar veel aanbod is van winkels. Er heerst in het hele centrum van Losser een heel goede sfeer tussen de ondernemers, die gezamenlijk hun schouders eronder zetten om het dorp qua middenstand zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te houden voor de inwoners."

Feestelijke dag

De feestelijke lustrum dag van Het Zentrum is op dinsdag 12 december in het pand aan de Brinkstraat 28 tussen 10.00 en 17.00 uur. Dan is er volop informatie over de natuurgeneeskundige therapieën en zorgvergoedingen, zijn er vele acties, uitreiking win & like actie, de gespaarde kaartensets en……….iets nieuws!!!!! Natuurlijk is er voor iedereen een hapje en een drankje.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid