Nieuws

De Egel eten en drinken in de race publieksprijs in cafetaria top 100

Nu staan ze op de derde plaats. Help met je stem om de eerste plaats te bereiken en verdien een gratis ijsje, je kunt nog stemmen tot 10 september via https://app.je/cafetaria-top-100.

Drentse Roden

Mike en Lidya Egelink zijn er een paar dagen tussenuit, het is tijd om even uit te rusten. Dit betekent niet dat de belangstelling voor conculega’s er niet is. In het Drentse Roden eten ze bij Alida’s smulpaleis. Al snel komt het gesprek op beider grote passie, het waarmaken van hun droom, een super cafetaria. Dan vertellen Alida en Jan over de competitie de cafetaria top 100. Deze top 100 bestaat uit twee onderdelen: de publieksprijs en de juryprijs.

Publieksprijs

De publieksprijs wordt door een publieksstemming bepaald. Er is een speciale Facebook-app ontwikkeld waarmee iedereen kan stemmen. Het is natuurlijk aan heel Losser om dit te gaan doen. Dus gun jij Mike en zijn team het om de publieksprijs te winnen stem dan via https://app.je/cafetaria-top-100.

Gratis radartoren

Wanneer je bij De Egel eten en drinken komt en kunt laten zien dat je hebt gestemd krijg je van hen,als bedankje, gratis een radartoren.

De juryprijs

De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. De vakjury neemt de volgende aspecten mee in het onderzoek: gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. De uitslag hiervan zal op De bekendmaking van de Snackkoerier Cafetaria top 100 is op maandag 30 oktober 2017. De bekendmaking vindt dit jaar plaats in Studio 21 te Hilversum.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid