Nieuws

Electrocar Overdinkel opgeleverd

Donderdagmiddag 28 maart is de electrocar voor Overdinkel opgeleverd. Personeel van Electrocar BV brachten de car naar ’t Trefpunt in Overdinkel.

11 passagiers

De nieuwste snufjes werden getoond en er werd nog wat instructie gegeven aan de chauffeurs van de electrocar. Het eindresultaat is overweldigend. De aanhanger is qua design aangepast aan het trekkende voertuig, dat al dienst heeft gedaan in Overdinkel. In de car is plaats voor 11 passagiers en een passagier in een rolstoel. De ruimtes kunnen afgesloten worden en er is voor de koudere wintermaanden verwarming aan boord.

Garage

Achter ’t Trefpunt is een mooie doeltreffende garage voor de car gebouwd met een ingang c.q. uitgang aan de voor- en achterzijde. Dit is bijzonder handig omdat het achteruitrijden met deze combinatie niet zo eenvoudig is. De garage is vorstvrij.

Bewoners en toeristen

Het is de bedoeling dat de car wordt ingezet voor zowel de bewoners van Overdinkel als voor de toeristen. Ook kan de car worden ingezet voor groepen die iets van de omgeving willen zien en/of groepen die iets te vieren hebben. Overdinkel is weer een fraaie attractie rijker.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.