Nieuws

Examenconcert leden Kunst & Strijd

Binnenkort staan de praktijkexamens muziek voor de deur. Voor vele muzikanten een spannend moment. Drie leden van de Losserse muziekvereniging K&S (Kunst & Strijd) hebben, naast een regulier programma, gekozen voor examenonderdelen met orkestbegeleiding.

Examenconcert.

Deze muziekstukken zijn te beluisteren tijdens een examenconcert op 7 juni.

Marte Mobach speelt de solowerken Clarinet Concerto en Ebony Fantasy voor haar D-examen klarinet. Haar jongere zus Minke Mobach doet dit jaar C-examen dwarsfluit. Zij brengt het Adagietto for Flute ten gehore. Saxofiniste Romé Oonk verzorgt een solo-optreden met Concerto for Alto Saxophone and Band als onderdeel van haar D-examen.

De leden van K&S worden tijdens de solowerken begeleid door het A-orkest van hun eigen vereniging, onder leiding van Frank Uuldriks.

Publiek is welkom.

Publiek is tijdens het concert van harte welkom. Het concert is voor gratis te bezoeken en begint om 15.00 uur in de Muziekschool van Losser, Diepenbrocklaan 41.

De laatste informatie over K&S is te vinden op Facebook of www.kunstenstrijd-losser.nl

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.