Nieuws

Extra inloopavonden voor Glasvezel

Voor bewoners van het buitengebied van de gemeente Losser zijn er extra bijeenkomsten voor informatie over glasvezel in het buitengebied.

De werkgroepleden van Glasvezelbuitenaf die het initiatief hebben genomen voor de realisatie van glasvezel in het buitengebied houden nog 5 extra inloopavonden voor de bewoners van het buitengebied over glasvezel. Deze inloopavonden worden de komende weken gehouden.

Minimaal 50 %

De belangrijkste voorwaarde voor de aanleg van glasvezel is dat minimaal 50% van de huishoudens in het buitengebied voor 10 juli 2017 mee doet met de vraagbundeling. Word de 50% niet gehaald, dan komt er zeker geen glasvezel in het buitengebied. Meld een huishouden zich na 10 juli 2017 aan dan zijn er extra kosten verbonden aan de aanleg van Glasvezel. Dus aanmelden voor 10 juli 2017 geeft al snel honderden euro’s voordeel bij een glasvezelabbonnement.

Onlangs heeft Glasvezelbuitenaf een aantal grote bijeenkomsten georganiseerd in het gebied Zuidoost Twente (gemeenten Enschede, Haaksbergen, Hengelo en Losser) die zeer druk bezocht zijn door enthousiaste bewoners. Voor de bewoners die toen niet aanwezig konden zijn organiseren de iniatiefnemers nog een 5-tal plaatselijke inloopavonden. Op deze avonden kan men algemen informatie krijgen over glasvezel. Ook zullen er lokale verkopers (uit de regio) aanwezig zijn die meer kunnen vertellen over de specifieke vragen over telefonie, televisie, camerabeveiliging of internet via glasvezel.

Datum Plaats Locatie Aanvang

30 mei Beuningen Restaurant Sterrebos 20:00

19 juni De Lutte Erve Boerrigter 19:00

20 juni Overdinkel Trefhuus 19:00

27 juni Glane ‘t Dorpshuus 20:00

28 juni Losser Café Heijdeman 20:00

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid