Nieuws

Feestelijke Dorpsloop De Lutte

De Dorpsloop in De Lutte staat in de regio bekend als een mooie hardloopwedstrijd met uitdagende wedstrijdprestaties en volop gezelligheid in combinatie met de Hellehondsdagen.

Twee afstanden

Loopgroep De Lutte wil deze sfeer graag stimuleren vooral langs de nieuwe straten in het parcours. Naast de 5 en 10 km zijn er ook twee afstanden voor de jeugd, namelijk de 2 km voor jongeren t/m 12 jaar en de 500 meter voor kinderen t/m 6 jaar. De organisatie van deze hardloopwedstrijd gaat zaterdag 14 juli a.s. een feestelijk tintje geven aan de 35ste editie van de Dorpsloop. Luttenaren die langs het parcours de hardlopers gaan aanmoedigen kunnen een gratis supporterspakket krijgen in de blauw-witte clubkleuren.

De Dorpsloop in De Lutte staat in de regio bekend als een mooie hardloopwedstrijd met uitdagende wedstrijdprestaties en volop gezelligheid in combinatie met de Hellehondsdagen. Loopgroep De Lutte wil deze sfeer graag stimuleren vooral langs de nieuwe straten in het parcours. Het parcours is namelijk veranderd en gaat zowel door de dorpskern als het Luttermolen en de nabije groene omgeving.

Versieren

De organisatie roept alle inwoners op die langs het parcours wonen, om hun straat en/of huizen te versieren en gezellig met buren, familie en/of vrienden langs het parcours de hardlopers aan te moedigen. Een stimulans voor de saamhorigheid en gezellig in de buurt en het dorp De Lutte. En daar staat De Lutte om bekend. Meer informatie over het parcours en deze actie is te vinden op: www.loopgroep.nl

Naast de 5 en 10 km zijn er ook twee afstanden voor de jeugd, namelijk de 2 km voor jongeren t/m 12 jaar en de 500 meter voor kinderen t/m 6 jaar. Het is nog mogelijk om mee te doen. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 16:30 en 18:00 uur op de inschrijflocatie in het Dorpshoes Erve Boerrigter in De Lutte. Kom in het weekend van 13 t/m 15 juli naar De Lutte voor de Dorpsloop op zaterdag of de andere festiviteiten van de Hellehondsdagen. Het hele programma is te lezen op: www.hellehondsdagen.nl 

Website: www.loopgroep.nl/dorpsloop

Organisatie Dorpsloop, Jeroen Bosch via telefoonnummer 06 – 146250 80

Of per e-mail: dorpsloop@loopgroep.nl

 

                                                

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.