Nieuws

Feestelijke opening (6 april) en open huis (7 april) MAN gebouw

Na vele jaren van voorbereiding en het gehele jaar 2018 daadwerkelijk bouwen is het nu zover en kan het nieuwe multifunctionele Open Clubhuis van stichting MAN, de  Multifunctionele Accommodatie Nilantspad in Losser worden geopend.

 

Op zondag 7 april is er een open dag waar alle inwoners van Losser, maar ook van daarbuiten, van 11  tot  15 uur van harte welkom om te zien wat een mooi clubhuis Losser rijk is geworden. Er is speelgelegenheid voor de kinderen en een kop koffie wordt aangeboden.

Zaterdag 6 april zal de officiële opening plaatsvinden met een receptie voor genodigden en een feest voor de leden.

Door de belangeloze inzet van talrijke vrijwilligers en de belangrijke financiële steun van de provincie, gemeente Losser maar ook zeker meerdere lokale en regionale sponsoren is er in Losser een fantastisch clubhuis gerealiseerd, waar men in een wederzijds ontmoeten kan sporten, beleven en recreëren.

De hoofdgebruikers: IJsclub Losser, AV Iphitos en Judo Losser, hebben een geweldige accommodatie gekregen waarin zij, maar ook vele andere verenigingen en instellingen, hun activiteiten kunnen beoefenen.

De drie verenigingen, IJsclub Losser, AV Iphitos en Judo Losser maar ook andere gebruikers, zullen demonstraties geven om te laten zien welke vele activiteiten deze clubs verzorgen.

 

afbeelding van Theo Kip

Door: Theo Kip

Woon sinds 1982 in Losser. Verzorg voor Hallo Losser "Sport en Hobby" en Duurzaamheid / Energietransitie.