Nieuws

Forse uitbreiding Danielle's Haarstudio

Daniëlle's Haarstudio in Losser is verhuisd naar een nieuwe ruimere locatie. Het pand aan de rotonde Arendstraat en Gronausestraat naast de voormalige haarstudio is volledig verbouwd.

De nieuwe haarstudio heeft een moderne uitstraling en is in omvang meer dan verdubbeld. De vier kapsters hebben nu een ruime werkplek en er is zelfs plaats voor een vijfde. Klanten kunnen indien nodig wachten in een ruime zithoek met lectuur, tv, koffie en met uitzicht op de rotonde.

Daniëlle is erg blij met de verhuizing. "Het pand van je buren is maar één keer te koop" zegt ze. "En het is een mooie locatie aan de rotonde. We zijn erg blij met de ruimte die we nu hebben. We hebben met plezier gewerkt in oude locatie, per 1 april maar liefst 24 jaar, maar nu werd het tijd voor meer ruimte".

Ook de aanwezige klanten zijn blij met de nieuwe kapsalon. "Op dezelfde locatie en met dezelfde leuke mensen, maar toch helemaal nieuw" zegt iemand die net geknipt wordt.

Maar het belangrijkste vind Daniëlle zelf: "de gezelligheid en kwaliteit zijn niet veranderd".

Forse uitbreiding Danielle's Haarstudio
 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.