Nieuws

Geslaagd? Laat het Hallo Losser weten

Woensdag is voor vele eindexamen kandidaten uit de gemeente Losser een spannende dag. Het eindeloze wachten op het verlossende telefoontje is een van de tradities die daarbij horen.

Wie is er geslaagd

Dan is het zover, de vlag kan uit, en feest vieren. De volgende morgen kijken in de krant, wie er nog meer geslaagd zijn. Helaas zal dit niet meer kunnen. Dit is een van de gevolgen van de AVG, de nieuwe wetgeving die de privacy van ons allemaal beter beschermt. 

Veel scholen, waaronder het Twents Carmel College hebben besloten om de namen van de geslaagden niet meer te publiceren. Volgens de scholen is het te veel rompslomp om het te regelen. Voor zover ons bekend zijn er in het verleden nooit problemen geweest rondom de publicatie van de namen van geslaagden. In de TC Tubantia laat de stichting Carmelcollege weten dat ze zich aan de nieuwe regels wil houden.

Traditie

Hallo Losser wil de traditie in ere houden! Dus ben je geslaagd, laat het ons weten. Mail ons je foto,naam, leeftijd en voor welke opleiding je geslaagd bent. Hiermee geef je automatisch toestemming aan Stichting Hallo Losser om je gegevens te publiceren en aan de wereld te melden dat jíj geslaagd bent!

Mail je foto of een leuke vlog naar: nieuws@hallolosser.nl.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid