Nieuws

Geslaagd Novemberfest Concordia Overdinkel

Zaterdag 24 november was het jaarlijkse thema concert van muziekvereniging Concordia uit Overdinkel, met dit jaar als thema Novemberfest.

In een vol ‘’muziekhoes’’ dat speciaal voor deze avond was omgetoverd tot een ware Bayerische feestzaal kon het publiek genieten van allerlei nummers uit de streek Tirol.

De avond werd geopend door Voorzitter Jorgos Thravalos, hij kondigde het A-orkest aan dat onder leiding van de drumband naar binnen werd gespeeld. Het programma kon beginnen, bekende nummers uit tirol werden gespeeld en ondersteund door verschillende acts van de drumband. Onder andere kwam Anton aus Tirol ten tonele maar ook werd de ‘’bierkratten’’ wals gespeeld. Uiteraard was er ook een Oberkrainer groep gevormd die tijdens de pauze van het orkest voor de muzikale klanken zorgde. als klap op de vuurpijl waren er 2 alpenhoorns aanwezig waarop een spetterende solo werd gespeeld door Robert Bos en Jaqueline Velders.

Het muzikale programma onder leiding van Andre van Huizen viel in goede smaak bij het publiek. Er werd mee geklapt, gezongen en zelf gedanst. Tijdens het ein prosit werd er met halve liters geproost met het publiek, kortom het was een gezellige en geslaagde avond voor zowel de muzikanten als het publiek.

Na het muzikale gedeelte ging het feest nog even door in ‘t ‘’Muziekhoes’’ waar er werd nagepraat en genoten van een prachtige avond.

 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.