Nieuws

Geslaagde Kerstmarkt in Losser

De grote kerstmarkt vandaag in Losser werd goed bezocht. Het mooie weer, de vele kramen en de geopende winkels maakten van het centrum van Losser een gezellige trekpleister.

Volgens het Centrum Management Losser (CML) was het één van de grootste kerstmarkten van Oost Nederland. Omdat dit jaar de kerst(koop)zondag samenviel met de Christmas Fair van De Tukkers is besloten de fair gezamenlijk te houden in het centrum van Losser. En dat bleek een schot in de roos.

Leden van de Muziekschool spelen in de Hervormde Kerk op het Raadhuisplein. Leuk is dat hierbij ook de mogelijkheid bestaat dat kinderen zelf instrumenten mogen uitproberen.

In het hele centrum waren kramen te vinden. Niet alleen van ondernemers maar ook van verenigingen en instellingen waren. Naast het toneelspel van het Lossers Chaootschap, diverse zangkoren, de scouting, midwinterhoornblazers deden ook de Böggelrieders hun ronde doen door het dorp.

Op het Raadhuisplein was een podium opgesteld waar de hele middag optredens waren. Leden van de Muziekschool speelden in de Hervormde Kerk en op het Raadhuisplein mochten kinderen zelf instrumenten uitproberen. 

Geslaagde Kerstmarkt in Losser

Voor een uitgebreide fotoreportage klik hier.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.