Nieuws

Gezellig optreden Amigo's

Prima stemming in openluchttheater Brilmansdennen in Losser

Als vuurwerk

Lange tijd heeft het geduurd voor Hans Spit de Amigos aan de veren kwam. En toen nog 2 jaar om ze in het fraaie openluchttheater Brilmansdennen te krijgen. Zaterdagavond 15 juli was het zover. De heren hebben een druk bezette agenda. De 2 broers uit Hessen (Dl) zijn niet de eerste de beste volksmuzikanten.

Al jaren timmeren ze aan de weg met groot succes. Hun CD “Wie ein Feuerwerk” werd in 7 dagen goud in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De broers Berndt en Karl Heinz brachten stemming Losser. Het bijna 800koppige publiek werd vermaakt met zorgeloze, sfeervolle en in Nederland ook zo geliefde Volksmuziek. Jammer dat ze gebruik maakten van een orkestband en niet van een orkest, maar dat heeft natuurlijk alles met de financiën te maken.

Dana Winner

Zaterdag 22 juli komt Dana Winner in het openluchttheater met haar DWXL band om een exclusief concert te geven met haar grootste hits en meezingnummers. Dana is voorwaar geen onbekende in Losser. Haar shows in de Martinuskerk waren van grote klasse. Hans Spit Volksmuziek & Events krijgt het steeds weer voor elkaar om Losser te verrassen met muziek die bij een groot publiek zeer populair is.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.