Nieuws

Groen Links wil fractie in Losser

Politieke partij Groen Links wil een fractie oprichten in Losser voor deelname aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hiervoor organiseert de partij een bijeenkomst op dinsdag 10 oktober.

Lotus Sterk is initiatiefnemer voor de Losserse fractie. "Gewoonte getrouw was ik op zoek naar een Linkse partij in Losser die voor mij belangrijke punten wil aanpakken" zegt Sterk op de website van de partij. "De spoeling bleek in onze gemeente echter nogal dun. Is GroenLinks in Amsterdam inmiddels de grootste fractie, in de gemeente Losser bleek deze tot mijn verbazing helemaal nog niet aanwezig. Na wat naspeuren op internet bleek er wel een bloeiende fractie met zelfs een eigen wethouder in het naburige Oldenzaal. Vooralsnog heb ik mij hierbij aangesloten en ben daar nu tevens bestuurslid".

De bijeenkomst wordt gehouden op 10 oktober om 17:00 in De Muchte, Vlasakker 2, 7582 AS  Losser. Aanmelden is wenselijk en kan via het e-mail adres GroenLinksLosser@hotmail.com.

"Als je belangstelling hebt, nodigen we je graag uit voor een inloop bijeenkomst 10 oktober 2017" zegt Lotus Sterk. "Als je 10 oktober  niet kunt, maar wel belangstelling hebt, laat het ons dan
weten. We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek".

Contactgegeven zijn:

Lotus Sterk, telefoonnummer: 053-434 88 57 (met antw. app.)
Jeannette Hendriks, voorzitter GroenLinks Noord Oost Twente. Tel: 06-20449982
Website: https://losser.groenlinks.nl/uitnodiging-inloop-bijeenkomst-op-te-richten-fractie-groenlinks-losser

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor Novel-T als start-up coach. Peter is actief op Twitter en Instagram als "peterlangela".