Nieuws

Grootse Sinterklaas intocht Losser live op tv

De Sinterklaasintocht is weer groots in Losser. Ook dit jaar verschijnt Sinterklaas in het bijzijn van zijn pieten. De intocht is live te zien via RTV-Losser.

De intocht van Sinterklaas in Losser met o.a. om 13.00 uur abseilen van de Oale Toren op het Martinusplein (spectaculair) en een rondgang door het dorp. Ook dit jaar zal de goede oude man stralend, samen met nog ruim 60 pieten verschijnen.

Zij worden om 13.15 uur binnengehaald. Fietspieten, muziekpieten, acrobaatpieten, klimpieten, de luisterpieten en natuurlijk de cadeautjespieten komen mee.
Om 14.00 uur begint de rondgang door het dorp. Burgemeester Kroon vergezelt de Sint in een cabrio tijdens de rondgang.

Vanaf 14.30 uur kunnen kinderen komen helpen met pepernoten bakken bij Restaurant De Oude Apotheek, Teylersstraat 4.

Van 14.45 tot 15.15 uur receptie in Grand Café Smit aan de Brinkstraat. Hier heeft de Sint alle tijd voor de kinderen en kunnen er ook foto's gemaakt worden met de Sint. Tekeningen kunnen persoonlijk afgegeven worden.

Van 15.30 tot 16.00 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan Café 't Raedthuys. Ook hier weer volop gelegenheid de Sint te verwelkomen. Na afloop van de rondgang maakt Sinterklaas nog een rondje in de draaimolen op het Raadhuisplein samen met zijn Pieten. In diverse winkels is er een pepernotenwedstrijd.

Bonnenactie Sinterklaas 

Vanaf 18 november zal de Sinterklaasbonnenactie bij de winkeliers van Losser van start gaan en is er kans om de helft van het aankoopbedrag terug te winnen.

Live te zien via RTV-Losser

RTV-Losser zal de intocht live uitzenden. De uitzending is te zien via deze link op Hallo Losser en via de website van RTV-Losser.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.