Nieuws

Hallo Losser spreekuur

Heb je iets op je lever? Wil je iets kwijt over activiteiten? Of heb je een idee voor de Losserse gemeenschap? Kom dan op donderdagmiddag naar het spreekuur van Hallo Losser op het Lossers Hoes.Elke donderdagmiddag, marktdag, zijn we aanwezig van 14.00 tot 16.00 uur. Je kunt ons vinden vooraan in de bieb. Ons “contactpunt” is te herkennen aan onze banner. Aanstaande donderdag is Sietse Smit aanwezig.

Waarom Hallo Losser

Omdat wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als inwoners elkaar weten te vinden. Als we weten wat er speelt in het dorp en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen. Als we gemakkelijk initiatieven kunnen delen en daardoor samen dingen kunnen realiseren.

Of plaats een spotlight op uw bedrijf

Wij bieden u de mogelijkheid om op Hallo Losser adverteren – en daarmee iedere maand 50.000 keer onder de aandacht komen. Wij leggen u graag de mogelijkheden voor.

In alle opzichten: we horen graag van u!

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.