Nieuws

Hallo Losser verloot ballonvaart onder ondersteuners!

Hallo Losser zet met een team van 25 vrijwilligers de spotlight op alle mooie dingen die onze gemeente rijk is. We kunnen dit doen mededank zij de ondersteuning van onze Adverteerders en van de Vrienden van Hallo Losser. Tijd om iets terug te doen!

Komende maandag, 9 April, verloten wij in samenwerking met Rien Jurg Promotions onder onze ondersteuners een ballonvaart. We hebben Burgermeester Cia Kroon bereid gevonden om uit een grote mand één van onze adverteerders blind te selecteren.

De trekking is live te volgen op onze facebookpagina. Een groot aantal Hallo Losser teamleden zal daar bij zijn. Wij zien u graag op facebook. Om 19.15 uur start de uitzending en om 19.35 uur is de winnaar bekend!

Het team van Hallo Losser kijkt uit naar toekomstige samenwerking met haar Adverteerders en Vrienden. Mocht u ook interesse hebben te adverteren of Hallo Losser te ondersteunen als vriend dan bent u welkom! Teamlid Wouter Huisman beantwoordt graag al uw vragen. 

afbeelding van Wibo Haverkate

Door: Wibo Haverkate

Wibo Haverkate (1972) draagt zorg voor de organisatie van Hallo Losser, is ambassadeur van het venster Welzijn en is bestuurslid. Hij is daarnaast deskundige op het vlak van Organiseren zonder Hiërarchie en eigenaar van een organisatieadviesbureau.