Nieuws

Halloween Modeshow en Boerenmarkt

Op zaterdag 27 oktober is in het centrum van Losser een dolle boel. Kom en laat je verrassen door de vele activiteiten. De laatste boerenmarkt van dit seizoen. Genieten van de mooie producten die het Twentse land je geeft. Proef de zomer in de jams, ruik het vers gebakken brood, de lekkerste kazen met vele smaken uit onze regio. Ook komt Halloween aan bod met de griezelhut pompoen carven en de Halloween optocht. En een spetterende modeshow.

Halloween in Losser:

Pompoen carven

Het pompoen carven is op het pleintje naast Isolabella op De Brink van 14.00 - 17.00 uur. Kinderen kunnen geschminkt worden in de Brinkstraat van 13.00 - 16.00 uur. Inschrijven voor het pompoen carven kan per voorinschrijving bij Westbound Travel aan de Brinkstraat.

Halloweentocht

Vanaf 18.00 uur start de Halloweentocht, locatie Aloysiusschool. Deze tocht duurt ongeveer 30 á 45 minuten en gaat door het centrum van Losser. Leuke prijzen zijn er te winnen als de juiste oplossing van deze puzzeltocht wordt ingeleverd. Voor de Halloweentocht kan er zowel bij Westbound Travel als online worden ingeschreven www.vvvdeluttelosser.nl en VVV Losser, Raadhuisplein 1, Losser.

Op de dag zelf kunnen de kids zich eventueel ook nog inschrijven vanaf 16.00 uur in de Griezelhut, ingericht in de Aloysiusschool, aan de Kerkstraat in Losser.

Zowel het Lossers Chaootschap als Mystic Hands zullen weer de prachtig geklede figuranten leveren.

Boerenmarkt met modeshow

Op deze zaterdag wordt tevens de laatste Boerenmarkt van het seizoen gehouden. Het thema is modeshow.

  • De modeshows zijn om 12.30 uur op de Brink
  • 14.00 uur in de Brinkstraat en
  • 15.30 uur in de Raadhuisstraat.

 

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid