Nieuws

Handbaldames Combinate 64 winnen fotoshoot

Handbalvereniging Combinatie'64 beloofde een fotoshoot aan het team dat dat de meeste pepernoten en speculaas wist te verkopen in de jaarlijkse actie in November. Het tweede damesteam was de gelukkige winnaar.

Afgelopen november is handbalvereniging Combinatie'64  gestart met de verkoop van de jaarlijkse speculaasactie met als hoofdprijs een fotoshoot voor het hele team. De dames van het tweede team hebben met deze uitdaging massaal alle krachten gebundeld en wisten uiteindelijk de meeste speculaaswaar te verkopen.

De succesvolle dames ging op de foto in de studio van Iwan Fotografie waar een serie professionele foto's werden gemaakt waar de meiden prachtig op staan.

Maud Bakker (gele shirt op de foto) zegt dat het team erg blij is met het resulaat. "Het stilstaan tijdens de fotoshoot was soms lastig, maar het resultaat is echt super mooi!" zegt de keepster van het damesteam. "Vooral ook omdat we het samen hebben gewonnen, we hebben er allemaal wat voor gedaan".

Handbalsames Combinate 64 winnen fotoshoot

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.