Nieuws

Heeft u voetklachten

Podotherapie Oost-Nederland, Lossers Voetcomfort komen bij Reumavereniging Oldenzaal, Dinkelland, Losser

Voetklachten bij reuma

1 op de 9 Nederlanders heeft een reumatische aandoening. Uit onderzoek is gebleken 80-96% van alle reumapatiënten voetklachten heeft. Om deze reden heeft Reumavereniging Oldenzaal, Dinkelland, Losser, Podotherapie Oost-Nederland en Lossers Voetcomfort Schoenen uitgenodigd om een avond te organiseren om de leden te informeren over voetklachten en welke oplossingen er zijn om deze klachten op te lossen of te verminderen. De informatieavond wordt gehouden op dinsdag 6 november 2018 van 19.30 tot 21.30 uur bij Café De Boom, Bentheimerstraat 43 in Oldenzaal.

Op deze avond zal aan bod komen wat Podotherapie Oost-Nederland kan doen aan voetklachten bij reuma, hoe zij onderzoeken en behandelen, wanneer de hulp van een schoenmaker van Roessingh Revalidatie Techniek wordt ingezet.

Podotherapeutische therapieën komen het beste tot zijn recht in goed passende schoenen en soms kunnen goede schoenen alleen al een oplossing zijn voor verschillende voetklachten. Henk Harmsen van Lossers Voetcomfort Schoenen zal deze avond vertellen en laten zien waar op gelet kan worden bij het kopen van schoenen bij specifieke klachten.

Podotherapie Oost-Nederland, Lossers Voetcomfort Schoenen en Roessingh Revalidatie Techniek hebben jarenlange ervaring in de voeten gezondheidszorg en werken nauw samen om tot een optimale oplossing te komen voor alle voeten.

De avond is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid