Nieuws

Hemelvaartfietstochten Losser 10 mei

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018 zijn er weer prachtige fietstochten vanuit Losser uitgezet. Routes van 23 km en 45 km met onderweg een stop voor koffie met lekkers en een ijsje.

Buitengebied van Losser

De routes gaan langs de prachtige schatten van de Schatkamer van Twente door het buitengebied van Losser. Routes van 23 km en 45 km. Fantastische natuur & landschappen, historie en cultuur te bezichtigen op de fiets. Pomp uw banden op en vraag uw familie, vrienden, sportteam, vereniging of buren mee zodat we er samen er een gezellige dag van kunnen maken.
 

Er is op Hemelvaartsdag een programma voor jong en oud in Losser. Om 7.00 uur is de Dauwtrappersmis in het Openluchttheater Brilmansdennen. Ook is er volop gezelligheid in het centrum met terrassen en muziek. Vele restaurants en cafés zijn de hele dag geopend en er is een BBQ bij grandcafé Smit en restaurant De Oude Apotheek in Losser!
 

Voor de fietsroutes van de VVV kan er gestart worden tussen 10.00-12.30 uur vanaf de VVV aan het Raadhuisplein 1 in Losser. Deelname is € 5,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen inclusief de genoemde consumpties. Voor meer informatie: tel: 053-5362013 of info@vvvdeluttelosser.nl.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid