Nieuws

Hoe mooi kan het zijn

De bewoners van Zorggroep Sint Maarten kregen op zaterdagmiddag 26 november een voorstelling aangeboden door de toneelvereniging Eensgezindheid uit Overdinkel.

Extra voorstelling

Deze voorstelling werd extra in gelast. Een toneelspeler van Eensgezindheid heeft familie in de Oldenhove wonen en dacht: “Wij hebben eigenlijk niets voor mensen met een rolstoel.” Navraag bij zijn toneelvereniging Eensgezindheid gedaan en daar stemden ze allemaal toe om een extra voorstelling te houden voor bewoners en bezoekers van de Oldenhove, Tiekerhook, Maartens- Stede en Leurinkshof.

Veel belangstelling

Er was veel belangstelling en het gebouw de Vereniging was snel gevuld. Koffie en een grote koek werden ons aangeboden door supermarkt de Plus uit Overdinkel. De andere kosten, zoals een drankje, kwamen op rekening van de toneelvereniging zelf. De bewoners en bezoekers hebben gelachen en genoten. Het was echt een uitje, even weg uit de dagelijkse perikelen. Hoe mooi kan het zijn. Dit was echt deel je leven zoals het moto van de zorggroepen aangeeft. De toneelvereniging Eensgezindheid is met de geste tegemoet gekomen aan de wensen van de bewoners en verdient hiermee een hele dikke pluim.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.