Nieuws

Informatie avond over borstkanker

Rondom de borstkankermaand worden er informatie avonden gehouden over borstkanker door medisch specialisten.  De diagnose, de behandelmogelijkheden en de gevolgen van borstkanker worden dan toegelicht. De informatieavonden zijn bedoeld voor ieder die geïnteresseerd is. Ook in Losser vindt zo’n informatiebijeenkomst plaats. Donderdag 10 november, inloop vanaf 19.00 uur, start programma 19.30 uur, in het gemeentehuis van Losser.

Borstkliniek Oost-Nederland

Eén op de zeven vrouwen krijgt borstkanker. ZGT wil naar de mammapatiënten in deze regio uitdragen dat zij bij ZGT aan het juiste adres zijn voor de juiste zorg. Daarom gaat de ZGT mammapolikliniek voortaan door het leven als Borstkliniek Oost-Nederland. De Borstkliniek Oost-Nederland krijgt een eigen herkenbare stijl die ook doorgevoerd zal worden tijdens de verbouwing.


Internist-oncoloog Ester Siemerink is trots op Borstkliniek Oost-Nederland: “Ons toegewijde mammateam, van verpleegkundige tot chirurg, heeft zich volop ingezet om onze patiënten gastvrije en goede zorg te kunnen bieden. Onze inspanningen door de jaren heen hebben geleid tot een kliniek waar de mammazorg zich aan de landelijke top kan meten. De nieuwe naamgeving maakt het nog meer herkenbaar voor onze patiënt. Met onze deskundigheid, snelheid, persoonlijke aandacht en innovatie zijn onze patiënten in goede handen.”

Aanmelden via e-mail

Komt u naar deze bijeenkomst? Meldt u dan aan via e-mail mammapoli@zgt.nl De medisch specialisten van ZGT zetten zich in om in de toekomst meer voordrachten te houden in Twente. Houd hiervoor de Facebookpagina van ZGT in de gaten. Lees meer op zgt.nl/mamma

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid