Nieuws

IntOmusic zingt in de muziekkoepel Overdinkel

Op donderdag 24 mei zal het gemengde koor ‘IntOmusic’ optreden in de muziekkoepel. Het koor is een gevarieerde groep, zowel in leeftijd als in levensovertuiging.

Wat men wel gemeen heeft is het plezier in zingen. Dat doen ze tijdens hun oefenavond, elke donderdag in muziekschool ‘de Sleutel’ in Losser. Of zoals het op hun site staat: ‘Hoe goed of slecht onze week onder de nieuwe ook is geweest, we komen op donderdag altijd vrolijker thuis dan we van huis vertrokken.’

Onder leiding van dirigent Monique Kokkeler zal het koor een muzikale doorsnede van haar repertoire ten gehore brengen. Het bestaat uit verschillende genres, van pop en rock tot licht klassiek en van musical tot volksliederen uit verschillende culturen.  Het enthousiaste  koor, dat ongeveer 35 leden telt,  zal worden begeleid door basgitaar, slagwerk en piano.

Het concert begint om 19.30 uur .

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.