Nieuws

Jimme Nordkamp lijstrekker voor PvdA Losser

PvdA Losser gaat met Jimme Nordkamp een nieuwe periode in. Met de 21e jarige Jimme uit Overdinkel wil de PvdA Losser met frisse ideeën de raad van de gemeente Losser in.

Voor jong en oud leefbaar en aantrekkelijk te houden

Zijn belangrijkste drijfveer is om de gemeente voor jong en oud leefbaar en aantrekkelijk te houden. “Ik heb altijd gezegd dat ik in de gemeente Losser wil blijven wonen en daarom zet ik mij in om onze gemeente aantrekkelijk te houden voor inwoners en ondernemers die net als ik trots zijn op onze gemeente’. PvdA Losser wil de politiek weer laagdrempelig en bereikbaar maken.

Jimme is veel bij de sportverenigingen, makkelijk aanspreekbaar en kent de mensen in zijn gemeente. ‘Ik wil graag uitleggen waarom de dingen gaan zoals ze gaan en met de inwoners en ondernemers aan de slag voor Losser. ‘En dat kan ik alleen als ik dichtbij het vuur in de raad zit,’ vertelt Jimme. Het bestuur heeft om Jimme heen ervaren mensen uit Losser en daarbuiten verzameld, zodat hij samen met de andere fractieleden werk kan maken van de ambities van de PvdA Losser.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid