Nieuws

Judo Losser geeft gratis proefles in Overdinkel

Kinderen van 5 tot 9 jaar oud uit Overdinkel, die willen kennismaken met judo kunnen op donderdagmiddag 4, 11 of 18 april 2019 vanaf 17.30 uur terecht in karategebouw Heiwa op sportpark het Welpelo. Judo Losser houdt er dan een proefles "Starten met Judo". Ze mogen op proef ook alle drie de data komen!

Spelender wijze

Het starten met judo is voor jongens en meisjes. Via allerlei speelse vormen leren kinderen de eerste beginselen van het judospel. Goed leren vallen is daarbij erg belangrijk, maar ook lekker stoeien is voor veel kinderen helemaal nieuw. 

De trainer, Robin Peters, geeft de kinderen allerlei speelse opdrachten. Al snel hebben de kinderen het grootste plezier met allerlei nieuwe spelvormen zoals de vos en de kippen, hoogland-laagland en het Mac Donaldsspel. Tegelijkertijd leren de startende judoka’s lekker bewegen en de spieren goed te gebruiken. Al spelend krijgen ze het vallen en het valbreken prima onder de knie.

Opgeven voor de proeflessen kan door een mail te sturen naar info@judolosser.nl  Neem sportspullen (joggingbroek/T-shirt met lange mouwen) mee. Kinderen die na de proefles beginnen met de judolessen kunnen in de laatste week voor de zomervakantie hun eerste slip/examen doen en een startersdiploma halen. Wordt je lid dan kost het lidmaatschap 12 euro per maand.

Ben je te oud voor Starten met Judo, maar je wilt kennis maken met judo dan kun je op de website https://judolosser.nl/ zien op welke momenten er les wordt gegeven in Losser of Overdinkel. Belangstellenden kunnen via de website een bon voor 2 gratis lessen downloaden om zo geheel vrijblijvend eens te ervaren of judo iets voor hen is.

afbeelding van Theo Kip

Door: Theo Kip

Woon sinds 1982 in Losser. Verzorg voor Hallo Losser "Sport en Hobby" en Duurzaamheid / Energietransitie.