Nieuws

Kerkhofploeg De Lutte in nieuwe jas

De kerkhofploeg gaat het jaar 2019 goed beginnen.

Bergboer 10 jaar lid

De leden van de kerkhofploeg en de tuinploeg zijn, dankzij sponsoring van dhr. Gerhard Koertshuis (Bergboer) in een nieuwe werk jas gestoken. Gerhard was in het verleden zelf ook ruim 10 jaar lid van de toenmalige schoffelploeg. De tuinploeg, welke zich bezighoud met het onderhoud van de pastorietuin, is in het verleden ontstaan uit de schoffelploeg.

Inmiddels zet de kerkhof ploeg zich ook in voor het onderhoud van het kerkenbos. Gerhard heeft uit respect voor het feit dat het kerkhof, de pastorietuin en het kerkenbos er de laatste jaren altijd zeer verzorgt bijliggen ter gelegenheid van zijn 89e verjaardag besloten om de heren van een nieuwe jas te voorzien.

Samen
De kerkhof ploeg en de tuin ploeg werken regelmatig samen op beide onderdelen. Nu is besloten onder een naam door te gaan "de kerkhof ploeg" Om alle voorkomende werkzaamheden zoals de volledige kerkhofadministratie en de coördinatie van de werkzaamheden op het kerkhof, in het kerkenbos en de pastorietuin zo efficiënt mogelijk te doen verlopen is de kerkhof beheers commissie, bestaande uit de heren G.Evering, G.Schopman en Th.Punt sr. aangesteld.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid