Nieuws

Kinderschatkaart verkrijgbaar bij VVV

De VVV's in Noordoost Twente hebben een gezamenlijke kinderschatkaart uitgegeven. Een overzichtelijke plattegrond van Noordoost Twente met daarop de musea en kinderactiviteiten duidelijk ingetekend en een overzicht van kinder-doe-locaties per  categorie, b.v. midgetgolf, kinderboerderijen en speeltuinen. 

"Er is altijd wat te beleven in Noordoost-Twente" laat de VVV weten. "Onze pientere salamander Sammy neemt je mee op ontdekkingstocht. Houden je kinderen van avontuur? Ga dan eens met ze kanovaren of klimmen. Leren ze graag over de geschiedenis? Bezoek dan één van de musea, met speciale activiteiten voor kinderen. Gek op zwemmen? Neem dan een duik in één van de zwemwateren of zwembaden. Dat er genoeg te doen is, dat is zeker".

Bij elke activiteit waarbij het stempelicoon Sammy staat kan een stempel worden gezet op de schatkaart,  wanneer er 5 stempels zijn verzameld kunnen de kinderen met hun schatkaart naar één van de  Tourist Info’s  in Noordoost Twente  en ontvangen ze een cadeautje. 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.