Nieuws

Kunst en Strijd zoekt slagwerkers met een uitdaging

Harmonie Kunst & Strijd is opgericht in 1925 en viert dit jaar dus haar 90 jarige jubileum. De vereniging is ontstaan voor de arbeidersklasse, maar sinds de jaren zeventig presenteren we ons als algemene muziekvereniging. Iedereen is welkom!

Tegenwoordig presenteren we ons als K&S: gezelligheid en samen musiceren staat voorop. De vereniging bestaat voor een groot deel uit jeugdleden. De aanvulling van ervaring en ondersteuning maakt het plaatje compleet. K&S kent een blokfluitgroep, B- en A-orkest en een nieuw gestarte slagwerkgroep. 

Wij zijn  opzoek naar: beginnende, gevorderde en herintredende slagwerkers die gaan voor een uitdaging. De recent gevormde slagwerkgroep wil zich onderscheiden van traditionele slagwerkgroepen en concentreert zich op:

  • samba slagwerk
  • show- en spektakelslagwerk
  • drumline
  • ondersteunend & begeleidend  slagwerk voor het orkest
  • traditionele marsen

Voorlopige repetitie tijd : zondagochtend van 09:30 uur tot 10:30 uur in ons eigen clubgebouw aan de Bookholtlaan 9 in Losser.

Voor meer informatie of contact:

Website :  www.kunstenstrijd-losser.nl
E-mail :  info@kunstenstrijd-losser.nl
Contactpersoon : Bram Nowee

Kunst en Strijd

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T. Peter is actief op Twitter als @peterlangela.