Nieuws

Leuke originele prijsvraag

Mensen willen de aandacht op zich vestigen. Dat willen de kraamverzorgsters van Naviva ook. En dat is ze gelukt met een leuke originele prijsvraag.

Tijdens het Euregiofeest op 7 en 8 juli stonden de dames met een kraam op de Hoofdstraat in Overdinkel. Ze hebben een originele prijsvraag uitgeschreven waar iedere voorbijganger gratis aan mee mocht doen. Raden wat in Losser de meest gegeven meisjesnaam was in de afgelopen periode bij de aangifte van de geboorte.

Ruim 300 deelnemers

Ruim 300 deelnemers vulden het formulier is en deden een poging de prijs, een fantastisch kinderservies, te winnen. De prijs werd gewonnen door Chanine van der Linden. Ook haar zonen Ryan en Mylan konden de grap er wel van in zien.

Fleur

Fleur is de meest populaire meisjesnaam in Losser. Daarnaast scoorde Sophie ook hoog. Deze zomer staan de kraamverzorgsters ook op het Bruegheliaans festijn in Losser. Hopelijk bedenken ze weer een leuke originele prijsvraag.

Naviva

Naviva biedt de beste start op een ontspannen manier voor, tijdens en na de geboorte. Aandacht voor veiligheid, verzorging en voeding staat voorop. De kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in het leven. Naviva wil dat men aan deze tijd een warme herinnering overhoudt. Naviva geeft antwoord en advies. Meer informatie is te vinden op de site en op

www.facebook.com/navivakraamzorg

Leuke originele prijsvraag

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.