Nieuws

Het leukste geschenk voor de feestdagen?

Geef een “stukje platteland” cadeau van VVV Losser-De Lutte-Beuningen. De op boomplankjes opgemaakte pakketten bevatten stuk voor stuk Twentse streekproducten waarmee u uw medewerkers of (zakelijke) relaties kunt verrassen.

Afhankelijk van de prijs € 27,50,- / € 37,50,- of € 50,- kunnen de pakketten bestaan uit een selectie van: appelsap van de fruitboerderij, Twentse krentewegge, vlierbessensiroop, jam van de lokale jamboerderij, Dinkelmosterd, zeepje De Lutte/Losser, Twentse baklever- en bakbloedworst, Twents bittertje. Aangevuld met bijvoorbeeld: tegeltje met een spreuk van Hermans Finkers, Zandsteen- of Dinkelstenen-fietsrouteboekje, boekje met smokkelverhalen, puzzelblik gemeente Losser.

Heeft u andere ideeën en wilt u uw winter-/kerstpakket zelf samenstellen? We luisteren graag naar uw wensen, zodat u met een mooi en uniek pakket voor de dag komt. Voor meer informatie: www.vvvdeluttelosser.nl of tel: 0541-551160.

Nieuw VVV cadeaukaart

Natuurlijk is het ook mogelijk om het pakket aan te vullen met een VVV cadeaubon, Dinercheque, Lekkerweg, Bioscoopbon of Podium cadeaukaart in elke gewenste waarde.

Bepaal zelf de waarde

Nieuw is de opvolger van de vertrouwde VVV Cadeaubon, de VVV Cadeaukaart; deze geeft meer keuze en is te besteden bij het grootste aantal winkels én webshops.

De kaart kan worden opgewaardeerd met ieder bedrag tussen € 5,- en € 250,- en is in delen te besteden.

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.