Nieuws

Lezing van Melissa Golladay uit Amerika

Dinsdag 6 juni 20.00 uur en woensdag 7 juni om 10.00 uur ben je van harte welkom bij de lezing van Melissa Golladay uit Amerika! Lounge Olympic Gym Losser. Melissa Golladay is afgestudeerd aan de University of Colorado Health Sciences Center in Denver, Colorado.

Unieke lezing

Unieke lezing over voeding. Melissa Golladay is een pharmacist (geregistreerd apotheker) met een passie voor voeding. Haar doel is om mensen kennis bij te brengen over voeding en wat voor invloed voeding heeft op het menselijk lichaam. Dit gecombineerd met kennis van medicijnen maakt dat ze veel kan vertellen over gezondheid en aandoeningen en wat voor invloed medicijnen hebben op het lichaam.

Passie voor voeding

Melissa is te beluisteren tijdens een live radioprogramma in de Verenigde Staten waar mensen naar toe kunnen bellen die kampen met gezondheidsproblemen waar ze live adviezen geeft hoe deze tegen te gaan of te herstellen. Haar passie voor voeding en liefde voor de mens is haar grote motivatie om haar kennis te delen met een ieder die meer wil weten over het lichaam en de invloeden het voedsel dat we eten. Je bent op één van deze beide momenten van harte welkom in de lounge van de sportschool Olympicgym aan de Smitsbreeweg 8 in Losser, bij de lezing van Melissa Golladay uit Amerika!

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.