Nieuws

Losser in Halloween sferen!

Zaterdag 27 oktober vieren we weer Halloween in het centrum van Losser. Voor de kids zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd. Pompoen carven op De Brink en in de Brinkstraat kunnen kinderen zich laten schminken.

Vanaf 18.00 uur start de Halloweentocht. Deze tocht duurt ongeveer 30 a 45 minuten en gaat door het centrum van Losser. Leuke prijzen zijn te winnen als de juiste oplossing van deze puzzeltocht wordt ingeleverd. Inschrijven voor het pompoen carven kan per voorinschrijving bij Westbound Travel aan de Brinkstraat. Voor de Halloweentocht kan er zowel bij Westbound Travel als online worden ingeschreven. Op de dag zelf kunnen de kids zich eventueel ook nog inschrijven voor deze tocht vanaf 16.00 uur in de Griezelhut, ingericht in de voormalige Aloysiusschool!

Zowel het Lossers Chaootschap als Mystic Hands zullen weer de prachtig geklede figuranten leveren.

Op deze zaterdag zal tevens de laatste Boerenmarkt van het seizoen worden gehouden. Het thema van deze Boerenmarkt is modeshow. De modeshows die worden gehouden zijn om 12.30 uur op De Brink, om 14.00 uur in de Brinkstraat en om 15.30 uur in de Raadhuisstraat.

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.