Nieuws

Losserse judoka's in actie op internationaal toernooi

Het was vroeg dag afgelopen zaterdag toen drie judoka’s van Judo Losser afreisden naar het westen van ons land.

Er werd gejudoot op het International Residence Judo Tournament in Den Haag. Sem ter Bekke kwam in zijn eerste partij voor te staan met een waza ari, waarna ook zijn tegenstander een waza-ari wist te scoren. Sem weet uiteindelijk de partij te beslissen met een houdgreep Ippon. De tweede partij krijgt hij een waza-ari tegen en komt in een houdgreep, waardoor hij de partij verliest. Sem pakt uiteindelijk een zilveren medaille.

Jesse ter Bekke weet in zijn eerste partij een waza-ari te scoren en wint met een houdgreep! Tweede partij verliest hij op ippon. De derde partij wint Jesse met ippon. De vierde partij wordt helaas verloren waardoor het voor hem op houdt.

Ritchell Konter mag 's avonds aantreden. Hij laat sterk judo zien. Helaas pakt hij met een vijfde plaats net naast een podiumplek.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.