Nieuws

De LosserHof organiseert carnavalsoptocht

Na enkele jaren is het weer zover. Een carnavalsoptocht op de LosserHof! Op vrijdag 22 februari om 14.11 uur zal de vrolijke stoet over de LosserHof trekken. Aansluitend zal er een ‘optocht-borrel’ plaatsvinden.

Profileren

In november jl. werd door het recreatieteam van de LosserHof het voorstel voor een carnavalsoptocht neergelegd bij carnavalsvereniging De Opkikkers.

Luc Beld, recreatie-coördinator de LosserHof: “Dit werd met veel enthousiasme ontvangen en zo is eigenlijk het balletje gaan rollen. Jaren geleden werd er ook al een carnavalsoptocht georganiseerd op de LosserHof en dit was destijds een succes. De Opkikkers willen zich blijven profileren binnen het Losserse carnaval, en daar past een optocht bij. Ook is deze optocht een mooi middel voor bewoners die niet in staat zijn de Grote Losserse Optocht te bezoeken. Voor sommige bewoners is dit namelijk te overweldigend en wij willen hen op deze manier tegemoet komen.”

Ludiek

Niet alleen bewoners van de LosserHof kunnen meelopen. Ook carnavalsverenigingen en scholen kunnen zich aanmelden. Kleine en grote wagens, maar ook loopgroepen en eenlingen zijn van harte welkom. Voor de winnaars zal er een ludieke prijs klaarliggen.

Opgeven

Opgeven kan via: recreatie@dtzc.nl Na de optocht zal er een feest plaatsvinden voor alle deelnemers. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Voor wie een kijkje wil nemen: de optocht is voor iedereen toegankelijk. Graag tot 22 februari!

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.