Nieuws

Lossernaar Mike Veenstra promoveert in New York

Mike Veenstra begon zijn opleiding aan basisschool De Marke in Losser. Op 8 juni promoveert hij aan het Albert Einstein College of Medicine in the Bronx, New York.

Mike is voormalig leerling van basischool "de Marke" in Losser. Vervolgens behaalde hij zijn VWO diploma op het Carmelcollege loc. Lyceumstraat Oldenzaal. Daarna behaalde hij zijn Master titel aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna ging de tukker stage lopen op de "University of the Balearic Islands" op het Spaanse eiland Mallorca.  

Maar aan zijn internationale ambities kwam nog geen einde en hij verkaste naar de VS voor een stage op de Cleveland State University in Ohio.

Op 8 juni zal de Losserse scholier afstuderen met een PhD titel als Doctor of Philosophy aan het Albert Einstein College of Medicine in the Bronx, New York.

Vanaf dan zal Mike dus door het leven gaan als Dr. PhD. Mike Veenstra.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.